Ikke kategoriseret

Køb mine mærkevarer hos Børneloppen!

IMG_0776

Så røg jeg også med på bølgen hos Børneloppen. Jeg tømte simpelthen kælderen, for alt hvad der hed børnetøj og babylegetøj og samlede kun én flyttekasse med det jeg følte havde en hvis værdi for mig stadig. Den gemte jeg selvfølgelig. Men resten, fik jeg kodet ind på min stand og samlet og sorteret. Der var alligevel mange mærkevarer, mange flere end jeg havde regnet med og som jeg kunne huske. Hold da op. Nå, men igår var jeg så ude og sætte mine ting på standen, og jeg var lidt usikker da jeg ikke havde været der før eller prøvet noget lignende før. Personalet var så søde og virkelig imødekommende, og hjalp mig med at finde min stand og fortælle mig hvad der fungerer bedst når man skal sælge. EN LUFTIG STAND SÆLGER BEDST! Så det havde jeg i mente.
Man kunne komme ud og sætte op en time før lukketid, dagen før man har standen… Jeg kiggede på mit ur da jeg var færdig “SHIT!”, tyve minutter over lukketid. Jeg havde været der 1 time og tyve minutter og jeg havde ikke engang alt oppe på min stand. Men jeg valgte at sige det var nok, for ellers ville det blive super proppet. Så jeg er sikker på at jeg skal leje en uge eller to mere til resten, for jeg vil gerne ha’ at andre har mulighed for at bruge det lækre tøj som jeg nærmest forærer væk. Det er en god kvalitet og det kan jo stadig holde mange måneder endnu.

Jeg tog derud igen idag, for jeg glemte alt om at sætte alarmer på mit dyreste tøj, og da jeg kom derud havde jeg allerede haft to salg. Det er jo fantastisk 🙂
Det skal lige siges at jeg var der en halv time efter at de åbnede, så det er gået hurtigt! Jeg fiksede nogle alarmer og strøg derefter rundt for at se om jeg kunne finde noget lækkert til ungerne, og sørme om jeg gjorde… Lidt lækkert molo, hummel og Müsli, til ingen penge.
IMG_0777

Nu er jeg lige kommet hjem og tjekker så “mit børneloppen” og kan se at standen allerede er tjent ind 🙂 Har solgt fem varer allerede og min stand har ikke engang stået et døgn. Ja jeg ved i hvertfald at det her vil jeg hellere end at stå og glo på et loppemarked, hvor folk alligevel prøver at presse de fine varer helt i bund.

Et godt tip: Det kan sagtens svare sig at tilkøbe oprydning i standen hvis man, som jeg ved at man ikke kommer i løbet af ugen når man har små børn. Da jeg selv gik rundt og kiggede sprang jeg faktisk alle de rodede stande over. Man kan simpelthen ikke overskue det, og det virker ikke særlig indbydende… Jeg har købt det til denne uge og jeg gør det helt sikkert fremover!

Kom og lad os loppe 😉 i finder mit tøj på stand 99.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply